Reserveer uw vrijzwemplek

Hieronder kunt u een tijdslot kiezen in het tot nu toe vrijgegeven rooster voor het vrijzwemmenbanenzwemmen of het zelf oefenen met kind in het INSTRUCTIEBAD of WEDSTRIJDBAD. Eind iedere week maken wij een volgende week reserveerbaar.

U kunt kiezen uit 2 verschillende baden: het instructiebad of het wedstrijdbad (u kunt niet overlopen).
Het instructiebad is 25 meter lang en 4 banen breed (voor de helft 110cm diep en voor de helft 200cm diep) met een apart kinderbad (60cm diep) en warm bubbelbad.
Het wedstrijdbad is 25 meter lang en 5 banen breed en overal 250cm diep. 

Toelichting op rooster:

INSTRUCTIEBAD - Vrijzwemmen / banenzwemmen = Het instructiebad is ingedeeld met 1 of 2 lange banen en verder voor vrijzwemmen.

WEDSTRIJDBAD - Banenzwemmen = Het wedstrijdbad is ingedeeld met lange banen en alleen geschikt voor banenzwemmers.

INSTRUCTIEBAD -  Zelf oefenen met kind = Het instructiebad is alleen toegankelijk voor het zelf oefenen met uw kind dat bij ons zwemles volgt. Een reservering telt voor 1 ouder met 1 kind.

WEDSTRIJDBAD - Zelf oefenen met kind = Het wedstrijdbad is alleen toegankelijk voor het zelf oefenen met uw kind dat bij ons zwemles volgt, na het oefenen overlopen naar het instructiebad is momenteel niet mogelijk. Er kan in het wedstrijdbad o.a. geoefend worden met het zeil/gat. Een reservering telt voor 1 ouder met 1 kind.

Bepaalde tijden in het rooster zijn alleen voor volwassenen. In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is er momenteel geen gelegenheid tot gezinszwemmen op zondagochtend.